|
|
|
|
Hotel Boka

Kërko


Destinacion/hotele


Hyrje


Dalje


Të rritur

Fëmijë

Dhoma
Hotel Boka

Reviews

Tirane, Rruga Shemsi Haka Vila Nr.6 Vendodhje e mirë - Hap hartën

Hotel Boka ndodhet në Tirane ofron, Ajër të kondicionuar / ngrohje dhe ngrohje nën dysheme, Bar, Çiklizëm, Parkim, Shtrat shtesë, Tavolinë pune, Dhoma familjare, ZONA WIFI, Siguri 24-orëshe, Alarmet e tymit, Parkim i aksesueshëm,


Hyrje
Dalje
Të rritur
Fëmijë

Disponueshmëria

Ju lutem zgjidhni periudhën e datës për të parë dhomat e disponueshme të kësaj prone!


Nuk ka nevojë për kartë krediti për të rezervuar.
Ne do t'ju dërgojmë një email që konfirmon rezervimin tuaj.

Bllokoni një çmim të shkëlqyeshëm për qëndrimin tuaj të ardhshëm
Çmimet mund të rriten, kështu që siguroni rezervimin tuaj sot.

Komoditetet

Ajër të kondicionuar / ngrohje dhe ngrohje nën dysheme
Bar
Çiklizëm
Parkim
Shtrat shtesë
Tavolinë pune
Dhoma familjare
ZONA WIFI
Siguri 24-orëshe
Alarmet e tymit
Parkim i aksesueshëm

Pse të zgjidhni Hotel Boka


Rregullat e pronës

Hyrje
Dalje
Informacion

anullimi

Politikat e anulimit dhe parapagimit ndryshojnë sipas llojit të akomodimit. Ju lutemi kontrolloni se cilat kushte mund të zbatohen për secilin opsion kur bëni përzgjedhjen tuaj.
Fëmijët dhe

Shtretër

Fëmijët e çdo moshe janë të mirëpritur. Për të parë çmimet e sakta dhe informacionin e përdorimit, ju lutemi shtoni numrin e fëmijëve në grupin tuaj dhe moshat e tyre në kërkimin tuaj. Politikat e krevatit dhe krevatit shtesë. Nuk ka kapacitet për krevate në këtë pronë.
Mosha
The minimum age for check-in is 18
Cigarja
Pirja e cigares nuk lejohet.

Vlerësimet e klientëve
Rezervoni me ne, kurseni kohë!

Regjistrohuni dhe ne do t'ju dërgojmë ofertat më të mira për ju!