|
|
|
|
Hotel Dea

Kërko


Destinacion/hotele


Hyrje


Dalje


Të rritur

Fëmijë

Dhoma
Hotel Dea

Reviews

Sarande, Rr: Sarandë Butrint Vendodhje e mirë - Hap hartën

Hotel Dea ndodhet në Sarande ofron, Dhoma kundër cigares, Hyrje/Dalje private, Shërbimi i biletave, Parkim, Shtrat shtesë, Ajër të kondicionuar / ngrohje dhe ngrohje nën dysheme, 24 orë shërbim në dhomë, Parkim në rrugë, Ballkon, ZONA WIFI, Siguri 24-orëshe, Dhoma familjare, Frutat, Parkim i aksesueshëm, Kondicioner, Tavolinë pune, Parkim i sigurt,


Hyrje
Dalje
Të rritur
Fëmijë

Disponueshmëria

Ju lutem zgjidhni periudhën e datës për të parë dhomat e disponueshme të kësaj prone!


Nuk ka nevojë për kartë krediti për të rezervuar.
Ne do t'ju dërgojmë një email që konfirmon rezervimin tuaj.

Bllokoni një çmim të shkëlqyeshëm për qëndrimin tuaj të ardhshëm
Çmimet mund të rriten, kështu që siguroni rezervimin tuaj sot.

Komoditetet

Dhoma kundër cigares
Hyrje/Dalje private
Shërbimi i biletave
Parkim
Shtrat shtesë
Ajër të kondicionuar / ngrohje dhe ngrohje nën dysheme
24 orë shërbim në dhomë
Parkim në rrugë
Ballkon
ZONA WIFI
Siguri 24-orëshe
Dhoma familjare
Frutat
Parkim i aksesueshëm
Kondicioner
Tavolinë pune
Parkim i sigurt

Pse të zgjidhni Hotel Dea


Rregullat e pronës

Hyrje
Dalje
Informacion

anullimi

Politikat e anulimit dhe parapagimit ndryshojnë sipas llojit të akomodimit. Ju lutemi kontrolloni se cilat kushte mund të zbatohen për secilin opsion kur bëni përzgjedhjen tuaj.
Fëmijët dhe

Shtretër

Fëmijët e çdo moshe janë të mirëpritur. Për të parë çmimet e sakta dhe informacionin e përdorimit, ju lutemi shtoni numrin e fëmijëve në grupin tuaj dhe moshat e tyre në kërkimin tuaj. Politikat e krevatit dhe krevatit shtesë. Nuk ka kapacitet për krevate në këtë pronë.
Mosha
The minimum age for check-in is 18
Cigarja
Pirja e cigares nuk lejohet.

Vlerësimet e klientëve
Rezervoni me ne, kurseni kohë!

Regjistrohuni dhe ne do t'ju dërgojmë ofertat më të mira për ju!