|
|
|
|
Hotel Freskia Sarande

Kërko


Destinacion/hotele


Hyrje


Dalje


Të rritur

Fëmijë

Dhoma

Të rritur
Fëmijë
DhomaHotel Freskia Sarande

Reviews

Sarande, Skenderbeu Sarandë 9701,Albania Vendodhje e mirë - Hap hartën

Hotel Freskia Sarande ndodhet në Sarande ofron, Parkim, Ajër të kondicionuar / ngrohje dhe ngrohje nën dysheme, Shtrat shtesë, Hyrje/Dalje private, Pajisje tenisi, Kopsht, BBQ/Zonë pikniku, Lavanderi, Shërbimi i biletave, Bar, 24 orë shërbim në dhomë, Restorant, Kondicioner, CCTV jashtë pronës, Parkim në rrugë, Dhoma familjare, Frutat, Siguri 24-orëshe, Parkim i aksesueshëm, Parkim i sigurt,


Hyrje
Dalje
Të rritur
Fëmijë
Hyrje
Dalje
Të rritur
Fëmijë

Disponueshmëria

Ju lutem zgjidhni periudhën e datës për të parë dhomat e disponueshme të kësaj prone!


Nuk ka nevojë për kartë krediti për të rezervuar.
Ne do t'ju dërgojmë një email që konfirmon rezervimin tuaj.

Bllokoni një çmim të shkëlqyeshëm për qëndrimin tuaj të ardhshëm
Çmimet mund të rriten, kështu që siguroni rezervimin tuaj sot.

Komoditetet

Parkim
Ajër të kondicionuar / ngrohje dhe ngrohje nën dysheme
Shtrat shtesë
Hyrje/Dalje private
Pajisje tenisi
Kopsht
BBQ/Zonë pikniku
Lavanderi
Shërbimi i biletave
Bar
24 orë shërbim në dhomë
Restorant
Kondicioner
CCTV jashtë pronës
Parkim në rrugë
Dhoma familjare
Frutat
Siguri 24-orëshe
Parkim i aksesueshëm
Parkim i sigurt

Pse të zgjidhni Hotel Freskia Sarande


Prices you can't beat!

AllBookers is safe

Manage your bookings online


The staff speaks English

Great location and facilities for couples

Rregullat e pronës

Hyrje
Dalje
Informacion

anullimi

Politikat e anulimit dhe parapagimit ndryshojnë sipas llojit të akomodimit. Ju lutemi kontrolloni se cilat kushte mund të zbatohen për secilin opsion kur bëni përzgjedhjen tuaj.
Fëmijët dhe

Shtretër

Fëmijët e çdo moshe janë të mirëpritur. Për të parë çmimet e sakta dhe informacionin e përdorimit, ju lutemi shtoni numrin e fëmijëve në grupin tuaj dhe moshat e tyre në kërkimin tuaj. Politikat e krevatit dhe krevatit shtesë. Nuk ka kapacitet për krevate në këtë pronë.
Mosha
The minimum age for check-in is 18
Cigarja
Pirja e cigares nuk lejohet.

Vlerësimet e klientëve
Rezervoni me ne, kurseni kohë!

Regjistrohuni dhe ne do t'ju dërgojmë ofertat më të mira për ju!