|
|
|
Hotel Mira Mare

Kërko


Destinacion/prona


Hyrje


Dalje


Të rritur

Fëmijë

Dhoma
Hotel Mira Mare

Reviews

Hotel Mira Mare located in Ksamil ofron, 24 hours Room Service, Air-Conditioning / heating & underfloor Heating, Extra bed, Parking, Private Check-in/Check-out, Bar, BBQ/Picnic area, Garden, 24-hour security, Secure parking, Accessible parking, Air conditioning, Street parking, 24-hour front desk, Beachfront, Balcony, Family Rooms, Dinner, Lunch, Restaurant,

Hotel Mira Mare gjithashtu ofron,


Hyrje
Dalje
Të rritur
Fëmijë

Disponueshmëria

Ju lutem zgjidhni periudhën e datës për të parë dhomat e disponueshme të kësaj prone!

Total price summary

Nuk ka nevojë për kartë krediti për të rezervuar.
Ne do t'ju dërgojmë një email që konfirmon rezervimin tuaj.

Bllokoni një çmim të shkëlqyeshëm për qëndrimin tuaj të ardhshëm
Çmimet mund të rriten, kështu që siguroni rezervimin tuaj sot.

Komoditetet

 • 24 hours Room Service
 • Air-Conditioning / heating & underfloor Heating
 • Extra bed
 • Parking
 • Private Check-in/Check-out
 • Bar
 • BBQ/Picnic area
 • Garden
 • 24-hour security
 • Secure parking
 • Accessible parking
 • Air conditioning
 • Street parking
 • 24-hour front desk
 • Beachfront
 • Balcony
 • Family Rooms
 • Dinner
 • Lunch
 • Restaurant

Tiparet e dhomës

Vendet e afërta

 • Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës

Pse të zgjidhni Hotel Mira Mare

Card image cap

Ne kemi një staf shumëgjuhësh që do t'ju mirëpresë!

Card image cap

Ne kemi çmimet më të mira për t'u marrë me të!

Card image cap

Një nga vendet më të rekomanduara për të qëndruar Ksamil!

Card image cap

Vendi më i mirë për çifte!

Rregullat e pronës

Hyrje
Dalje
Informacion

anullimi

Politikat e anulimit dhe parapagimit ndryshojnë sipas llojit të akomodimit. Ju lutemi kontrolloni se cilat kushte mund të zbatohen për secilin opsion kur bëni përzgjedhjen tuaj.
Fëmijët dhe

Shtretër

Politikat e fëmijëve

Fëmijët e çdo moshe janë të mirëpritur. Për të parë çmimet e sakta dhe informacionin e përdorimit, ju lutemi shtoni numrin e fëmijëve në grupin tuaj dhe moshat e tyre në kërkimin tuaj. Politikat e krevatit dhe krevatit shtesë. Nuk ka kapacitet për krevate në këtë pronë.
Mosha
Nuk ka asnjë kusht moshe për hyrje
Cigarja
Pirja e cigares nuk lejohet.

Vlerësimet e klientëve


Card image cap

Hotel Mira Mare ende nuk ka vlerësime.Rezervoni me ne, kurseni kohë!

Regjistrohuni dhe ne do t'ju dërgojmë ofertat më të mira për ju!