|
|
|
|
Hotel Olympia

Kërko


Destinacion/hotele


Hyrje


Dalje


Të rritur

Fëmijë

Dhoma
Hotel Olympia

Reviews

Sarande, Gjergj Arianiti Vendodhje e mirë - Hap hartën

Hotel Olympia ndodhet në Sarande ofron, Parkim, Bar, Lavanderi, Restorant, Hyrje/Dalje private, Shtrat shtesë, Pajisje tenisi, Shërbimi i biletave, Dhoma familjare, Ajër të kondicionuar / ngrohje dhe ngrohje nën dysheme, Frutat, Ballkon, Tavolinë pune, Pishine, Parkim i aksesueshëm, Kondicioner, Parkim i sigurt, Alarm sigurie, Siguri 24-orëshe, Parkim në rrugë, CCTV jashtë pronës,


Hyrje
Dalje
Të rritur
Fëmijë

Disponueshmëria

Ju lutem zgjidhni periudhën e datës për të parë dhomat e disponueshme të kësaj prone!


Nuk ka nevojë për kartë krediti për të rezervuar.
Ne do t'ju dërgojmë një email që konfirmon rezervimin tuaj.

Bllokoni një çmim të shkëlqyeshëm për qëndrimin tuaj të ardhshëm
Çmimet mund të rriten, kështu që siguroni rezervimin tuaj sot.

Komoditetet

Parkim
Bar
Lavanderi
Restorant
Hyrje/Dalje private
Shtrat shtesë
Pajisje tenisi
Shërbimi i biletave
Dhoma familjare
Ajër të kondicionuar / ngrohje dhe ngrohje nën dysheme
Frutat
Ballkon
Tavolinë pune
Pishine
Parkim i aksesueshëm
Kondicioner
Parkim i sigurt
Alarm sigurie
Siguri 24-orëshe
Parkim në rrugë
CCTV jashtë pronës

Pse të zgjidhni Hotel Olympia


Rregullat e pronës

Hyrje
Dalje
Informacion

anullimi

Politikat e anulimit dhe parapagimit ndryshojnë sipas llojit të akomodimit. Ju lutemi kontrolloni se cilat kushte mund të zbatohen për secilin opsion kur bëni përzgjedhjen tuaj.
Fëmijët dhe

Shtretër

Fëmijët e çdo moshe janë të mirëpritur. Për të parë çmimet e sakta dhe informacionin e përdorimit, ju lutemi shtoni numrin e fëmijëve në grupin tuaj dhe moshat e tyre në kërkimin tuaj. Politikat e krevatit dhe krevatit shtesë. Nuk ka kapacitet për krevate në këtë pronë.
Mosha
The minimum age for check-in is 18
Cigarja
Pirja e cigares nuk lejohet.

Vlerësimet e klientëve
Rezervoni me ne, kurseni kohë!

Regjistrohuni dhe ne do t'ju dërgojmë ofertat më të mira për ju!