|
|
|
|
Ocean Hotel

Kërko


Destinacion/hotele


Hyrje


Dalje


Të rritur

Fëmijë

Dhoma

Të rritur
Fëmijë
DhomaOcean Hotel

Reviews

Sarande, Kanali I Çukës Sarandë Vendodhje e mirë - Hap hartën

Ocean Hotel ndodhet në Sarande ofron, Plazh, Shërbimi i biletave, BBQ/Zonë pikniku, Parkim, Lavanderi, Restorant, Bar, Zona e parkimit personal, Shtrat shtesë, Hyrje/Dalje private, Pajisje tenisi, Ajër të kondicionuar / ngrohje dhe ngrohje nën dysheme, Kopsht, Parkim në rrugë, Siguri 24-orëshe, CCTV jashtë pronës, Parkim i sigurt, Tavolinë pune, Kondicioner, Parkim i aksesueshëm, Ballkon, Dhoma familjare,


Hyrje
Dalje
Të rritur
Fëmijë
Hyrje
Dalje
Të rritur
Fëmijë

Disponueshmëria

Ju lutem zgjidhni periudhën e datës për të parë dhomat e disponueshme të kësaj prone!


Nuk ka nevojë për kartë krediti për të rezervuar.
Ne do t'ju dërgojmë një email që konfirmon rezervimin tuaj.

Bllokoni një çmim të shkëlqyeshëm për qëndrimin tuaj të ardhshëm
Çmimet mund të rriten, kështu që siguroni rezervimin tuaj sot.

Komoditetet

Plazh
Shërbimi i biletave
BBQ/Zonë pikniku
Parkim
Lavanderi
Restorant
Bar
Zona e parkimit personal
Shtrat shtesë
Hyrje/Dalje private
Pajisje tenisi
Ajër të kondicionuar / ngrohje dhe ngrohje nën dysheme
Kopsht
Parkim në rrugë
Siguri 24-orëshe
CCTV jashtë pronës
Parkim i sigurt
Tavolinë pune
Kondicioner
Parkim i aksesueshëm
Ballkon
Dhoma familjare

Pse të zgjidhni Ocean Hotel


Prices you can't beat!

AllBookers is safe

Manage your bookings online


The staff speaks English

Great location and facilities for couples

Rregullat e pronës

Hyrje
Dalje
Informacion

anullimi

Politikat e anulimit dhe parapagimit ndryshojnë sipas llojit të akomodimit. Ju lutemi kontrolloni se cilat kushte mund të zbatohen për secilin opsion kur bëni përzgjedhjen tuaj.
Fëmijët dhe

Shtretër

Fëmijët e çdo moshe janë të mirëpritur. Për të parë çmimet e sakta dhe informacionin e përdorimit, ju lutemi shtoni numrin e fëmijëve në grupin tuaj dhe moshat e tyre në kërkimin tuaj. Politikat e krevatit dhe krevatit shtesë. Nuk ka kapacitet për krevate në këtë pronë.
Mosha
The minimum age for check-in is 18
Cigarja
Pirja e cigares nuk lejohet.

Vlerësimet e klientëve
Rezervoni me ne, kurseni kohë!

Regjistrohuni dhe ne do t'ju dërgojmë ofertat më të mira për ju!