|
|
|
|
Hillside Hotel

Kërko


Destinacion/hotele


Hyrje


Dalje


Të rritur

Fëmijë

Dhoma
Hillside Hotel

Reviews

Vlore, Rruga: Petro Marko Vendodhje e mirë - Hap hartën

Hillside Hotel ndodhet në Vlore ofron, Check-in/Check-out ekspres, Ballkon, Tavolinë pune, Parkim i aksesueshëm, Ajër të kondicionuar / ngrohje dhe ngrohje nën dysheme, Alarm sigurie, Parkim në rrugë, Dhoma familjare, Parkim, Fikese zjarri, Salla e përbashkët/TV, Kondicioner, Parkim i sigurt, Fëmijët janë të mirëseardhur, Frutat, Siguri 24-orëshe,


Hyrje
Dalje
Të rritur
Fëmijë

Disponueshmëria

Ju lutem zgjidhni periudhën e datës për të parë dhomat e disponueshme të kësaj prone!


Nuk ka nevojë për kartë krediti për të rezervuar.
Ne do t'ju dërgojmë një email që konfirmon rezervimin tuaj.

Bllokoni një çmim të shkëlqyeshëm për qëndrimin tuaj të ardhshëm
Çmimet mund të rriten, kështu që siguroni rezervimin tuaj sot.

Komoditetet

Check-in/Check-out ekspres
Ballkon
Tavolinë pune
Parkim i aksesueshëm
Ajër të kondicionuar / ngrohje dhe ngrohje nën dysheme
Alarm sigurie
Parkim në rrugë
Dhoma familjare
Parkim
Fikese zjarri
Salla e përbashkët/TV
Kondicioner
Parkim i sigurt
Fëmijët janë të mirëseardhur
Frutat
Siguri 24-orëshe

Pse të zgjidhni Hillside Hotel


Rregullat e pronës

Hyrje
Dalje
Informacion

anullimi

Politikat e anulimit dhe parapagimit ndryshojnë sipas llojit të akomodimit. Ju lutemi kontrolloni se cilat kushte mund të zbatohen për secilin opsion kur bëni përzgjedhjen tuaj.
Fëmijët dhe

Shtretër

Fëmijët e çdo moshe janë të mirëpritur. Për të parë çmimet e sakta dhe informacionin e përdorimit, ju lutemi shtoni numrin e fëmijëve në grupin tuaj dhe moshat e tyre në kërkimin tuaj. Politikat e krevatit dhe krevatit shtesë. Nuk ka kapacitet për krevate në këtë pronë.
Mosha
The minimum age for check-in is 18
Cigarja
Pirja e cigares nuk lejohet.

Vlerësimet e klientëve
Rezervoni me ne, kurseni kohë!

Regjistrohuni dhe ne do t'ju dërgojmë ofertat më të mira për ju!