|
|
|
|
Hotel Real

Kërko


Destinacion/hotele


Hyrje


Dalje


Të rritur

Fëmijë

Dhoma
Hotel Real

Reviews

Sarande, Rruga Skënderbeu Vendodhje e mirë - Hap hartën

Hotel Real ndodhet në Sarande ofron, Bar, Shtrat shtesë, Kondicioner, Shishe me ujë, Tavolinë pune, Parkim, ZONA WIFI, ATM në vend, Shërbimi i hekurosjes, Dhoma familjare, Tarracë, Parkim në rrugë, Parkim i sigurt, CCTV jashtë pronës, Parkim i aksesueshëm, Ballkon,


Hyrje
Dalje
Të rritur
Fëmijë

Disponueshmëria

Ju lutem zgjidhni periudhën e datës për të parë dhomat e disponueshme të kësaj prone!


Nuk ka nevojë për kartë krediti për të rezervuar.
Ne do t'ju dërgojmë një email që konfirmon rezervimin tuaj.

Bllokoni një çmim të shkëlqyeshëm për qëndrimin tuaj të ardhshëm
Çmimet mund të rriten, kështu që siguroni rezervimin tuaj sot.

Komoditetet

Bar
Shtrat shtesë
Kondicioner
Shishe me ujë
Tavolinë pune
Parkim
ZONA WIFI
ATM në vend
Shërbimi i hekurosjes
Dhoma familjare
Tarracë
Parkim në rrugë
Parkim i sigurt
CCTV jashtë pronës
Parkim i aksesueshëm
Ballkon

Pse të zgjidhni Hotel Real


Rregullat e pronës

Hyrje
Dalje
Informacion

anullimi

Politikat e anulimit dhe parapagimit ndryshojnë sipas llojit të akomodimit. Ju lutemi kontrolloni se cilat kushte mund të zbatohen për secilin opsion kur bëni përzgjedhjen tuaj.
Fëmijët dhe

Shtretër

Fëmijët e çdo moshe janë të mirëpritur. Për të parë çmimet e sakta dhe informacionin e përdorimit, ju lutemi shtoni numrin e fëmijëve në grupin tuaj dhe moshat e tyre në kërkimin tuaj. Politikat e krevatit dhe krevatit shtesë. Nuk ka kapacitet për krevate në këtë pronë.
Mosha
The minimum age for check-in is 18
Cigarja
Pirja e cigares nuk lejohet.

Vlerësimet e klientëve
Rezervoni me ne, kurseni kohë!

Regjistrohuni dhe ne do t'ju dërgojmë ofertat më të mira për ju!