|
|
|
|
Hotel Saranda Palace

Kërko


Destinacion/hotele


Hyrje


Dalje


Të rritur

Fëmijë

Dhoma
Hotel Saranda Palace

Reviews

Sarande, Rruga Arbërit Vendodhje e mirë - Hap hartën

Hotel Saranda Palace ndodhet në Sarande ofron, Parkim, Shtrat shtesë, Ajër të kondicionuar / ngrohje dhe ngrohje nën dysheme, Shërbimi i biletave, Bar, Plazh, Hyrje/Dalje private, Dhoma kundër cigares, 24 orë shërbim në dhomë, Dhoma familjare, Siguri 24-orëshe, Alarm sigurie, Ballkon, Kondicioner, Parkim i aksesueshëm, Frutat, Parkim i sigurt, Parkim në rrugë,


Hyrje
Dalje
Të rritur
Fëmijë

Disponueshmëria

Ju lutem zgjidhni periudhën e datës për të parë dhomat e disponueshme të kësaj prone!


Nuk ka nevojë për kartë krediti për të rezervuar.
Ne do t'ju dërgojmë një email që konfirmon rezervimin tuaj.

Bllokoni një çmim të shkëlqyeshëm për qëndrimin tuaj të ardhshëm
Çmimet mund të rriten, kështu që siguroni rezervimin tuaj sot.

Komoditetet

Parkim
Shtrat shtesë
Ajër të kondicionuar / ngrohje dhe ngrohje nën dysheme
Shërbimi i biletave
Bar
Plazh
Hyrje/Dalje private
Dhoma kundër cigares
24 orë shërbim në dhomë
Dhoma familjare
Siguri 24-orëshe
Alarm sigurie
Ballkon
Kondicioner
Parkim i aksesueshëm
Frutat
Parkim i sigurt
Parkim në rrugë

Pse të zgjidhni Hotel Saranda Palace


Rregullat e pronës

Hyrje
Dalje
Informacion

anullimi

Politikat e anulimit dhe parapagimit ndryshojnë sipas llojit të akomodimit. Ju lutemi kontrolloni se cilat kushte mund të zbatohen për secilin opsion kur bëni përzgjedhjen tuaj.
Fëmijët dhe

Shtretër

Fëmijët e çdo moshe janë të mirëpritur. Për të parë çmimet e sakta dhe informacionin e përdorimit, ju lutemi shtoni numrin e fëmijëve në grupin tuaj dhe moshat e tyre në kërkimin tuaj. Politikat e krevatit dhe krevatit shtesë. Nuk ka kapacitet për krevate në këtë pronë.
Mosha
The minimum age for check-in is 18
Cigarja
Pirja e cigares nuk lejohet.

Vlerësimet e klientëve
Rezervoni me ne, kurseni kohë!

Regjistrohuni dhe ne do t'ju dërgojmë ofertat më të mira për ju!