|
|
|
|
Star Hotel Saranda

Kërko


Destinacion/hotele


Hyrje


Dalje


Të rritur

Fëmijë

Dhoma
Star Hotel Saranda

Reviews

Sarande, Rruga Lefter Talo Vendodhje e mirë - Hap hartën

Star Hotel Saranda ndodhet në Sarande ofron, 24 orë shërbim në dhomë, ZONA WIFI, Zona e parkimit personal, Hyrje/Dalje private, Ajër të kondicionuar / ngrohje dhe ngrohje nën dysheme, Dreka, Parkim i sigurt, Dhoma familjare, Parkim në rrugë, Alarm sigurie, Ballkon, Siguri 24-orëshe, Parkim i aksesueshëm, Tavolinë pune, Kondicioner,


Hyrje
Dalje
Të rritur
Fëmijë

Disponueshmëria

Ju lutem zgjidhni periudhën e datës për të parë dhomat e disponueshme të kësaj prone!


Nuk ka nevojë për kartë krediti për të rezervuar.
Ne do t'ju dërgojmë një email që konfirmon rezervimin tuaj.

Bllokoni një çmim të shkëlqyeshëm për qëndrimin tuaj të ardhshëm
Çmimet mund të rriten, kështu që siguroni rezervimin tuaj sot.

Komoditetet

24 orë shërbim në dhomë
ZONA WIFI
Zona e parkimit personal
Hyrje/Dalje private
Ajër të kondicionuar / ngrohje dhe ngrohje nën dysheme
Dreka
Parkim i sigurt
Dhoma familjare
Parkim në rrugë
Alarm sigurie
Ballkon
Siguri 24-orëshe
Parkim i aksesueshëm
Tavolinë pune
Kondicioner

Pse të zgjidhni Star Hotel Saranda


Rregullat e pronës

Hyrje
Dalje
Informacion

anullimi

Politikat e anulimit dhe parapagimit ndryshojnë sipas llojit të akomodimit. Ju lutemi kontrolloni se cilat kushte mund të zbatohen për secilin opsion kur bëni përzgjedhjen tuaj.
Fëmijët dhe

Shtretër

Fëmijët e çdo moshe janë të mirëpritur. Për të parë çmimet e sakta dhe informacionin e përdorimit, ju lutemi shtoni numrin e fëmijëve në grupin tuaj dhe moshat e tyre në kërkimin tuaj. Politikat e krevatit dhe krevatit shtesë. Nuk ka kapacitet për krevate në këtë pronë.
Mosha
The minimum age for check-in is 18
Cigarja
Pirja e cigares nuk lejohet.

Vlerësimet e klientëve
Rezervoni me ne, kurseni kohë!

Regjistrohuni dhe ne do t'ju dërgojmë ofertat më të mira për ju!